Zdravím, potřeboval bych pomoci, pro Vás nejspíše s jednoduchou úpravou obrázku, ale já si stím nevím rady. Jedná se o fotografii motocyklu, ze které potřebuji dostat do jednoduchého bílého obrysu na černým posadí ten motocykl s jezdcem. Bude se používat na tvorbu loga motoklubu. Díky moc za pomoc!
Jedná se o tuto fotografii!
sloučeno v 1 příspěvek, prosím, využívej edit //k0m1s
Potřebuji to zjednodušit jenom do obrysu a vložit to do tohoto posadí (to si už vložím) Aby to bylo jednoduché pro výrobu na tričko add. Aby to bylo černý a býlí obrys.
k0udy, vypadá to, že zrovna tohle chce. Ale je pravda, že já jeho dotazu taky zrovna moc nerozumím. Kdyžtak jestli bych tě mohl poprosit, ujal by jsi se toho? Já jsem bohužel hrozně slabý...
Jo paráda to už je skoro ono,, takto sem to myslel!Zatím velký dík! Už jenom to dodělat pár základníma čarama uvnitř, aby to dostalo nějakej pěknej tvar. O něco sem se pokoušel sám, ale nedaříse mi.
Díky Nedy, to je také pěkné, určitě to také použiji na nějakou verzu loga, ale ještě potřebuji něco jak sem již zde psal. Je tu někdo kdo by mi mohl pomoci? Díky!!
tj mi vcelku jedno. Já na icko moc nechodím, na to si musíš zvyknout. Jsem jen na osobním a to nerozdávám. Kolem půl 4 chodím ve všední dny z práce, takže zhruba od 4 jsem tu dá se říct v kuse online
fíha, že jsem se ale rozjel. Registrovaní mají nyní mnohem více obsahu. Jak CMS systémy, tak grafiku a budu pokračovat ještě dál. Snad se zase uchytíme