Unable to establish connection to MySQL
1045 : Access denied for user 'zakaznik'@'localhost' (using password: NO)
Přitom mi ještě večer jel a ráno se podívám a nic.....Jdu tedy na webadmina, že si udělám zálohu atp. a najednou mi nejde ani se přihlásit.....NIKDO opakuji NIKDO neměl přístup k FTP ani Webadmin.....Takže tím pádem nevím co s tím a když si zadám zapomenuté heslo.....tak nic prostě - Zadaný e-mail nebyl v databázi nalezen - toto mi to napíše.....Klidně vám pošlu i e-mail, že jsem měl přístup k té stránce....Prostě nevím co s tím je.....Prosím pomozte už jsem se dvakrát stěhoval a nechtěl bych to dělat znovu dalo to hodně práce ! Děkuji s Pozdravem Deagle.....Web byl aktivní pořád !
a nebo jim napiš email, kde zadáš, že ti byla asi nedopatřením smazán uživatelský účet a s ním spojené weby. Zadáš jim tam email, ze kterého ses registroval a nějaké ty další serepatičky. Jakmile si email přečtou, měly by ti odpovědět a vyhovět ti.
Ale jakmile se dostaneš do webadmina, změň si heslo za složitější. Doporučuju sadu písmen proložených číslicemi. Můžeš si i nechat vygenerovat kód pomocí téhle stránky:
Code
http://www.converter.cz/passgen/pswdgen.php
zadáš počet znaků a zaškrtneš Použít pímena a Použít čísla. Máš jistotu, že se ti na web pak nikdo nedostane. A doporučuju heslo minimálně o 6ti znacích
tj mi vcelku jedno. Já na icko moc nechodím, na to si musíš zvyknout. Jsem jen na osobním a to nerozdávám. Kolem půl 4 chodím ve všední dny z práce, takže zhruba od 4 jsem tu dá se říct v kuse online
fíha, že jsem se ale rozjel. Registrovaní mají nyní mnohem více obsahu. Jak CMS systémy, tak grafiku a budu pokračovat ještě dál. Snad se zase uchytíme