Ahoj Všichni,
Byl by někdo schopný mě naučit v Adobe Photoshop cs3 ? Jsem teprve začátečník takže skoro nic neumím.....Chtěl bych naučit třeba Logo,Ikonku,Banner,Header apod... Ty grafické objekty........Kdyby se někdo našel byl bych mu moc vděčný.....Děkuji s Pozdravem Deagle
Zde ještě můj header, který jsem včera udělal......
řeknu ti to asi takhle co si myslím v tom tě nikdo nenaučí maximalně řekne kde se co dělá a na to mě dali příručku ale na cs2 ale myslím že to bude to samé u cs3 na uloz.to zadej přiručka cs2 nebo cs3 a hledej a něco bys mohl najit a v ty příruče máš všechno popsaný nic víc ti asi neporadím, když ji nenajdeš mám ji v pc ale na to cs2 kdyžtak bych ti ji někam nahral nebo něco ale komis to bude mit taky někde on mi o ni taky řekl
vím, o jaký příručce mluvíš, ale já už ji nemám, nevím, co se s ní stalo, asi expiroval link mimochodem plně s tebou souhlasím, nikdo ho v tom nenaučí, jen se to dá zhruba popsat. Člověk do toho musí dojít sám
mám pocit, že má kolem 100MB že? Já nejsem proti tomu, ji dát sem na web, právě naopak zakládám z5 sekci s Photoshop tutoriály a tak bych ji sem rovnou dal i ke stažení
viděl sem cs2 i cs3 a připada mě to uplně stejně maximalně na jinym miste jen jinači vzhled programu a grafika programu jinak nic víc takže by ti to k něčemu mělo být...
tj mi vcelku jedno. Já na icko moc nechodím, na to si musíš zvyknout. Jsem jen na osobním a to nerozdávám. Kolem půl 4 chodím ve všední dny z práce, takže zhruba od 4 jsem tu dá se říct v kuse online
fíha, že jsem se ale rozjel. Registrovaní mají nyní mnohem více obsahu. Jak CMS systémy, tak grafiku a budu pokračovat ještě dál. Snad se zase uchytíme